Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Οι πατάτες sticks παρασκευάζονται μετά από προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης και ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Συσκευάζονται σε σακούλες των 80 γρ. Οι πατάτες sticks Espinaler είναι ο τέλειος σύντροφος για κρέατα, ψάρια και ομελέτες!
Βάρος: 0,080 γρ
Συστατικά Αλεύρι ΣΙΤΟΥ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ΣΙΤΟΥ*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο).
ΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά Αλεύρι ΣΠΕΛΤΑΣ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ρυζιού*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο)
Αναφορά Σίτου: Chsep2
Ean Σίτου: 8413115003873
Αναφορά Σίτου: Chse-g
Ean Σίτου: 8413115003866
Αναφορά Σπέλτας: Chseep2
Ean Σπέλτας: 8413115004924
Αναφορά Σπέλτας: Chseeg
Ean Σπέλτας: 8413115004931
Ενεργειακή αξία Σίτου: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σίτου: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 2,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή αξία Σπέλτας: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σπέλτας: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σπέλτας: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σπέλτας: 2,4 G
Αλάτι Σπέλτας: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 3 Kg. Neto
Συσκευασίες Σπέλτας: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σπέλτας: Κουτί των 3 Kg. Neto
Τα μύρτιλα είναι μικροί καρποί με σκούρο μπλε ή κόκκινο χρώμα, γνωστά για τη γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση τους, καθώς και για τα πολλά οφέλη τους για την υγεία. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ειδικά σε ανθοκυανίνες, που βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και στην προστασία των κυττάρων του σώματος. Τα μύρτιλα είναι επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, φυτικών ινών και άλλων βιταμινών και μετάλλων που προάγουν την καρδιοαγγειακή υγεία, βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Χάρη στην ευελιξία τους, μπορούν να καταναλωθούν φρέσκα, σε χυμούς, γλυκά ή σε αλμυρές συνταγές, προσθέτοντας μια θρεπτική και νόστιμη πινελιά.